• ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΚΩΣΕΩΝ & ΑΡΘΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ. ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ
Ορθοπαιδικός χειρουργος | Διδάκτωρ Α.Π.Θ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Η ειδικότητα της Ορθοπαιδικής περιέχει μια μεγάλη γκάμα παθήσεων και η επιλογή του κατάλληλου ιατρού είναι μέγιστης σημασίας. Ζώντας στην εποχή της εξειδίκευσης αλλά και της εξατομίκευσης, είναι σχεδόν αδύνατον ο κάθε Ορθοπαιδικός να γνωρίζει στο έπακρο όλες τις υποειδικότητες Ορθοπαιδικής.
Στο κέντρο αθλητικών κακώσεων και αρθροσκοπικής χειρουργικής πέρα από τις αθλητικές κακώσεις, ασχολούμαστε με την τραυματιολογία αλλά και την επανορθωτική χειρουργική (Ολική αρθροπλαστική αρθρώσεων ισχίου και γόνατος).

Εξειδικεύσεις
Κέντρου

Αθλητικές κακώσεις
Tραυματιολογία
Eπανορθωτική χειρουργική (Ολική αρθροπλαστική αρθρώσεων ισχίου και γόνατος).

Κλινική εξέταση
Ασθενούς

Η κλινική εξέταση του ασθενούς περιλαμβάνει την χρήση του υπερήχου (SONOSCAPE A6) σε όποιες περιπτώσεις κρίνεται απαραίτητο όπως σε παθήσεις του ώμου, σε μυϊκούς τραυματισμούς, σε τενοντοπάθειες, σε ρήξεις τενόντων. Η κάκωση του προσθίου χιαστού ολοκληρώνεται με τη χρήση του ΚΤ-1000 αρθρόμετρου για την ακριβέστερη διάγνωση της πάθησης.

Αντιμετώπιση
Παθήσεων

Οι ασθενείς έχουν τη δυνατότητα και όπου κρίνεται απαραίτητο να ξεκινήσουν την αντιμετώπιση των παθήσεών τους με τη χρήση του κρουστικού υπέρηχου (shok wave) ή τη χρήση αυτόλογων παραγόντων αίματος (PRP).

Εξατομικευμένη
Παρακολούθηση

Στη προσπάθεια για καλύτερη και πιο εξατομικευμένη παρακολούθηση αναπτύσσουμε το κομμάτι επικοινωνίας με τον ασθενή. Μπορείτε να μας στείλετε μία φωτογραφία, μια ακτινογραφία, μια μαγνητική τομογραφία ή όποια εικόνα ή διάγνωση έχετε, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε το περιστατικό σας.

ΠΑΘΗΣΕΙΣ - ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

Στα video που ακολουθούν μπορείτε να επιλέξετε την πάθηση η οποία σας ενδιαφέρει, να μάθετε περισσότερα για αυτή και να παρακολουθήσετε σε σχηματική κινούμενη απεικόνιση (animation) την παθολογία τα συμπτώματα αλλά και την επέμβαση αποκατάστασης.Σας δίνεται βέβαια και η δυνατότητα να εκτυπώσετε σε κάθε περίπτωση την πάθησή σας.

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΑΣ

Επεμβάσεις Γόνατου

Επεμβάσεις Ώμου

Επεμβάσεις Ισχύου

Ευχαριστημένοι πελάτες

ΛΟΙΠΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΑ - ΒΙΝΤΕΟ

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να μας στείλετε μία φωτογραφία, μια ακτινογραφία, μια μαγνητική τομογραφία ή όποια εικόνα ή διάγνωση έχετε, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε το περιστατικό σας.
+30 2310 22 13 13

Αλεξάνδρου Σβώλου 1 (όπισθεν εκκλησίας Αγία Σοφία) Θεσσαλονίκη

iraklis1908@gmail.com